Administratören för Arbetsgivarkontot lägger till användare och accesser

Du som administratör bestämmer vem/vilka medarbetare hos er som ska ha tillgång till Arbetsgivarkontot, samt vilka accesser respektive medarbetare ska ha.

Du når Användare via menyn.

Lägg till användare

Klicka på knappen Lägg till användare. Fyll i förnamn, efternamn, personnummer och e-postadress, samt tilldela önskade accesser. Avsluta med att klicka Spara.

Inbjudan skickas via e-post, och användaren slutför registreringen

Användaren får ett mejl med information om att de ska logga in på Plustoo.com och slutföra registreringen. Inbjudan att slutföra registreringen är giltig i 30 dagar.

Redigera användare och accesser

Klicka vart som helst på raden i tabellen för den användare du vill redigera. Gör önskade ändringar, och avsluta slutligen med att klicka Spara.