INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Utbildningsläge i Plustoo

Utbildningsläget kan du använda i samband med att du går någon av HPI:s utbildningar eller när du vill öva på att utföra en tjänst. Du kan gå in i utbildningsläge i både programvaran Plustoo och i Plustoo.com.

Tjänster

Följande tjänster finns i utbildningsläge:

• Arbetsplatsprofil
  • Blodprofil
  • Funktionsanalys
  • Hälsoprofil
  • Hälsoundersökning i arbetslivet
  • Konditionstest på cykel
  • Medicinska kontroller
  • Nyanställningsundersökning
  • OSA-kartläggning
  • Testsvar

Funktioner

I utbildningsläget har du möjlighet att testa det mesta i ovanstående tjänster. Vissa funktioner kan du testa delvis, till exempel att administrera en enkätlänk, där du kan göra allt förutom sista steget med att spara och beställa enkätlänken.

Logga in i programvaran Plustoo

Öppna Plustoo via programikonen på datorns skrivbord.

Fönstret ”Logga in” öppnas. Klicka på länken "Logga in med svenskt BankID".

Ett nytt fönster öppnas. Fyll i ditt personnummer och klicka på "Fortsätt". Öppna därefter ditt Mobila BankID och verifiera inloggningen.

Välj därefter Kund och klicka sedan på Utbildningsläge.

Logga in i Plustoo.com

Logga in med Mobilt BankId på Plustoo.com

Välj därefter vem du vill arbeta för, klicka därefter på Gå vidare i utbildningsläge

Dölj din profil

Vi rekommenderar att du ALLTID döljer dina profiler då du arbetar i Utbildningsläget. Det är endast den användare som skapat och dolt en profil som sedan kan öppna den. Gömda profiler kan alltså INTE öppnas av andra kurskamrater/kollegor. Dolda profiler kommer inte heller med i statistikbearbetningar. Funktionen finns endast i Utbildningsläge och inte i skarpa databaser i Plustoo.

Dölj i programvaran Plustoo

Bocka i kryssrutan "Gömd" för Profilstatus.

Dölj i Plustoo.com

Under Prolog kan du dölja din profil under rubriken Dölj testet för andra användare